Mukaan ilmoittautuneet työnantajat

Seuraa tapahtumaa somessa

Tarkempaa lisätietoa tapahtuman työnantajista julkaistaan Facebook -kanavassa. Esittelyjä työantajista tuotetaan ilmoittautumisten edetessä, joten muista vierailla säännöllisesti!

@nuorilletoitapir ja #nuorilletöitä

Tietoa ilmoittautuneille

Hyväksytyn imoittautumisen jättäneille työnantajille ja muille organisaatioille lähetetään osallistumisvahvistus ja näytteilleasettajaohjeistus viikon 17 aikana. 

Huomoithan vielä, että tapahtuman järjestäjä on varannut oikeuden päättää, ketkä ilmoittautuneista hyväksytään tapahtuman näytteilleasettajiksi. Tapahtumaa koskevan näytteilleasettajarajauksen piiriin kuuluu puhelinmyyntiä, myyntiedustusta- ja neuvottelua, asiakashankintaa sekä yksityistä työnvälitystä ja vuokratyötä tarjoavat työnantajat ja yhdistykset. Tapahtumaan ilmoittautuneet näytteilleasettajarauksen piiriin kuuluvat työnantajat ja yhdistykset on siirretty jonotuslistalle.  Jonotuslistalle siirretyistä toimijoista hyväksytään näytteilleasettajaksi mikäli tapahtumatilaa jää käytettäväksi ja rekrytointitarve on kuvattu informatiivisesti ilmoittautumisen yhteydessä (osallistumista ei hyväksytä esim. asiakasrekisterin keräämistarkoituksissa). Näytteilleasettajarajaus on asetettu käytettävän tapahtumatilan vuoksi.