Työtä

Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtumassa iso joukko työnantajia etsii uusia, innokkaita tekijöitä! Iltapäivän aikana voit jutella työskentelymahdollisuuksista mm. Keskon, IKEAn, Transval Groupin, ONNI Hoivan, Pancho Villan, Mäkkärin ja Pirkanmaan Osuuskaupan edustajien kanssa.

Lisätietoa tapahtuman työnantajista julkaistaan ilmoittautumisten edetessä.

Seuraa tapahtumaa somessa

Liity Nuorille Töitä Pirkanmaan some-seuraajaksi!

@nuorilletoitapir ja #nuorilletöitä

Lisätietoja tapahtumassa tavattavista työnantajista, kouluttajista ja muista organisaatioista löydät Facebook-tapahtuman kautta.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen ja lisätiedot

Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtuma järjestetään Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella 8.5.2019 klo 13-15 välisenä aikana. Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 26.4.2019.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen

Tapahtuman järjestäjä varaa oikeuden päättää, ketkä ilmoittautuneista työnantajista hyväksytään tapahtuman näytteilleasettajiksi.

Tapahtumaan asetettu näytteilleasettajarajaus koskee puhelinmyyntiä, myyntiedustusta- ja neuvottelua, asiakashankintaa sekä yksityistä työnvälitystä ja vuokratyötä tarjoavia työnantajia ja yhdistyksiä. Ilmoittautumisia rajauksen piiriin kuuluvilta työnantajilta hyväksytään, jos tapahtumatila sallii. Näytteilleasettajarajaus on asetettu käytettävän tapahtumatilan vuoksi, sillä rajauksen piiriin osallistumisesta kiinnostuneita työnantajia on alueella runsaasti. Myöskään kaupalliset, poliittiset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole tapahtuman keskiössä.

Työtä ja tietoa tarjoavan tapahtuman kävijämarkkinointi on suunnattu alle 30-vuotiaisiin työnhakijoihin sekä valmistumisen kynnyksellä oleviin opiskelijoihin.