Työtä ja tietoa nuorille aikuisille!

Alle 30-vuotiaille suunnattu Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtuma järjestetään Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella 8.5.2019 klo 13.00-15.00 välisenä aikana. Osallistumalla maksuttomaan tapahtumaan saat vastaukset, vinkit ja työnhaun tuen saman katon alta. Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtuma tarjoaa työtä ja tietoa nuorille aikuisille!

Iltapäivän aikana pääset tapaamaan kasvotusten mielenkiintoisia työnantajia ja oppilaitoksia. Yrittäjyyden, kansainvälisyyden, jatkokoulutuksen ja työnhaun tietoalueilta annetaan vastauksia ja vaihtoehtoja aihepiireihin liittyen. Paikan päältä löydät myös Tampereen kameraseuran valokuvaajat, joiden luona voit käydä otattamassa itsestäsi studiovalaistun valokuvan CV- ja profiilikuvakäyttöön.

Etsitpä sitten työpaikkaa, kartoitat jatkokoulutusmahdollisuuksia, tarvitset jeesiä työnhakuun tai yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, osallistu Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtumaan! Ota mukaan ajantasainen CV:si ja suuntaa kohti Pakkahuonetta.

Vastauksia ja vaihtoehtoja tapahtuman tietoalueilta

Työnhakuklubi

Klubilta löydät Pirkanmaan TE-toimiston, Tampereen Kaupungin Työllisyyspalveluiden, Kelan, Ohjaamo Tampereen ja Spring Housen edustajat. Vierailla kannattaa, jos kartoitat työnhaun askeleita tai haluat kevyttä ohjausta CV:n ja hakemuksen tekoon. Vastavalmistuneet saavat työnhakuklubilta myös etuusneuvontaa. Annamme vinkkejä työpaikkojen etsimiseen sekä oman osaamisen tunnistamiseen ja markkinointiin. Laitetaan yhdessä CV.si ja hakemuksesi kuntoon!

Kaipaatko uusia ideoita työnhakuun? Tuntuuko oman osaamisen markkinointi hankalalta? Tiesitkö, että suuri osa työpaikoista löytyy jostain ihan muualta kuin netin työvälityssivustoilta? Tietoalueen työnhaun ohjaajilta saat viimeisimmät vinkit työnhakuun ja työelämään.

Koulutus

Oiva tilaisuus saada käytännön tietoa ja vinkkejä jatkokoulutusmahdollisuuksista suoraan oppilaitoksilta! Koulutuksen tietoalueella voit keskustella kasvokkain eri oppilaitosten edustajien kanssa. Tietoalueelta löydät mm. Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen.

Yrittäjyys

Voisiko yrittäjyys olla sinulle tulevaisuuden työnteon vaihtoehto? Mitä tarkoittaa työosuuskunta ja laskutusosuuskunta? Voiko omalla työllä ansaita? Onko ammatti ostettavissa? Haasta rohkeasti yrittäjyyden asiantuntijoita ajatustesi ja unelmiesi pohjalta. Mukana Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden ja Pirkanmaan TE-toimiston yrittäjyysguruja.

Kansainväliset vaihtoehdot

Haluaisitko asua ja työskennellä ulkomailla? Ulkomailla työskentely on erinomainen vaihtoehto, kun haluat asettaa itsellesi uusia haasteita, tutustua erilaisiin työkulttuureihin ja kehittää osaamistasi osana monikultuurista maailmaa. Tule tutustumaan kansainvälisen työnteon ja koulutuksen vaihtoehtoihin kuten EURES työnvälitysverkoston eka EURES -palveluun. Työpaikkojen lisäksi kansainvälisiin mahdollisuuksiin kuuluvat ulkomaiset vapaaehtoisprojektit, kielikurssit ja työharjoittelumahdollisuudet.

CV- ja profiilikuva

Tampereen kameraseuran valokuvaajat ovat paikan päällä valmiina ottamaan sinusta studiovalaistun CV- ja profiilikuvan.

Tapahtumassa tavattavista työnantajista saat tietoa sivuston työtä -kohdassa. Työnantajatietoja julkaistaan ilmoittautumisten edetessä.

Tapahtuman järjestäjä

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto, Tampereen Kaupungin Työllisyyspalvelut, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, EURES – Eurooppalainen työnvälitysverkosto ja Ohjaamo Tampere.